WOW!! Teambuildings knallen de pan uit.

//WOW!! Teambuildings knallen de pan uit.

WOW!! Teambuildings knallen de pan uit.

Alweer 3 jaar geleden sinds de laatste BLOG. De tijd vliegt zeg. Een wereld van gebeurtenissen ligt er tussen toen en nu en het had niet heel veel gescheeld of we hadden deze blog niet eens kunnen schrijven. Een zwaar auto ongeluk vorige zomer heeft de groei een goede knauw gegeven. Maar ook nu geld weer: opstaan, blijven lachen en verwonderen over wat er allemaal met een mens kan gebeuren, en weer lekker en enthousiast doorgaan.

Sinds dat ongeluk hebben we ontdekt dat het toch net iets te veel is om in je eentje te doen en mochten we een nieuwe dame toevoegen aan het team van vaste medewerkers: Joyce Kuijs. Een keihard werkende meid die vooral niet inhoud als ze ergens iets van vind. Heerlijk.

Ook Floris, van stagiair naar tegenwoordig onze quality controller, en hopelijk binnenkort Jesse de knapperd, hebben we mogen toevoegen aan het personeelsbestand. In Duitsland zijn er wat wisselingen geweest qua crew, maar ook daar loopt ie heerlijk op het gebied van teambuilding en vrijgezellenfeesten met film. Onze lieftallige Marie-Celine Baum is uitgevlogen en vervangen door een kei van een dame; Lena. Als laatste is onze relatie met de belangrijkste marketing partner, Onemotion, weer hersteld in volle glorie.

We mogen niet klagen en we hebben wederom ontdekt: Wat je niet breekt, maakt je sterker. En dat laten de grote aanvragen voor november zeker zien! Wow..

Door | 2019-10-22T16:02:48+00:00 oktober 22nd, 2019|Geen categorie|0 Reacties

About the Author:

Sinds 2007 ben ik na een reeks van evenementen in de filmwereld gerold. Ik heb mogen meewerken aan een aantal Nationaal bekende producties en heb in filmwedstrijden meermaal prijzen gewonnen met mijn korte films. Sinds 2010 ben ik aan de slag gegaan met het concept wat The Dutch & Famous uitdraagt vanuit een filmmakers gedachte. Dit concept heb ik tot op heden met meer dan 6000 mensen mogen uitvoeren met ontzettend veel plezier.

Geef een reactie