Is voor jullie je vrijgezellenfeest of uitje pas echt compleet als jullie druk in de weer zijn geweest? Dan is een lipdub maken vrijgezellenfeest of  (bedrijfs) uitje ideaal! Wij lopen tijdens de lipdub workshop met onze camera een vooraf uitgestippelde route en jullie springen één voor één voor de camera, doen je ding en rennen vervolgens weer naar de volgende plek waar je in beeld komt. Een lipdup laten maken zorgt voor hilarische momenten en lekker veel bloopers. Kortom een geslaagd lipdub vrijgezellenfeest of groepsuitje.

Lipdub vrijgezellenfeest

Zou het niet geweldig zijn om na afloop van jullie vrijgezellenfeest of groepsuitje een leuk aandenken over te houden? Dat kan met ons lipdub vrijgezellenfeest concept. De lipdub kwam als eerste voorbij in een videoclip van de Spice Girls en is sinds 2010 een ideale manier om als groep op een leuke en speelse manier een filmpje te maken.

Een echte lipdub opnemen heeft als kenmerk dat hij in één take word opgenomen. Dat betekend dus rennen, vliegen springen voor de lipdub vrijgezellen, en als er iets fout gaat: CUT! En weer opnieuw beginnen.

Ons lipdub concept is natuurlijk niet alleen voor vrijgezellenfeest, het concept is dè manier om collega’s elkaar op een andere manier te leren kennen tijdens een bedrijfsuitje! Ook voor een lipdub bruiloft ben je bij The Dutch & Famous aan het juiste adres!

Lipdub opnemen

De manier waarop wij een lipdub opnemen is door deze eerst met jullie goed voor te bereiden en vervolgens, zoals het hoort, deze in één take op te nemen. Het eindresultaat bestaat uit “the making of”, de lipdub zelf en uiteraard de bloopers die jullie tijdens de lipdub maken. Want dat het fout gaat weten we zeker.

Filmpje maken

Een goed alternatief is ons videoclip concept. In tegenstelling met hoe we een lipdub maken doen we dit namelijk wel in diverse shots, wat iets meer rust geeft aan de middag. Kijk voor meer informatie op de videoclip pagina

Wil je meer weten over een lipdub maken vrijgezellenfeest? Of de mogelijkheden bespreken van een lipdub bruiloft? Neem gerust contact op en wij beantwoorden met veel plezier al je vragen!