Breng je sociale netwerk dichtbij tijdens de COVID-19 outbreak

Zelfs thuiswerken kan op een gegeven moment een beetje saai worden. En waarschijnlijk had je dit nooit willen toegeven, maar wees eerlijk; zelfs de stomste grappen van je collega’s toveren nu een glimlach van weemoed op je gezicht..

Natuurlijk kunnen wij van The Dutch & Famous niet toekijken zonder in te grijpen! En daarom hebben we iets leuks bedacht. Wij gaan de verbondenheid en collegialiteit met je collega’s terugbrengen door met jullie datgene te doen waar we goed in zijn:

FUN FILMMAKING

In deze tijd van het jaar is het bij ons normaal gekkenhuis. Ieder weekend maken we met tenminste 4 groepen een leuke video op muziek. Kun jij je voorstellen dat al deze, zojuist uit hun winterslaap ontwaakte filmmakers thuis zitten te wachten op een telefoontje van ons, en wij ze vervolgens moeten vertellen dat we voorlopig niet meer buiten mogen spelen?

Hell NO! Hier trekken wij de grens! Wij vertegenwoordigen FUN, we verkopen LOL en bovenal willen we gewoon videoclips kunnen maken in deze tijd van het jaar! Lees hieronder hoe we dat willen gaan doen tijdens de LockDown.